Keshilla

December 18, 2015

Perse duhet te perdorim fillin interdental

Përse perdorimi i fillin interdental është thelbësor për higjienën orale në shtëpi? Filli interdental, furça dhe pasta e dhëmbëve janë armët e thjeshta por efektive që secili […]
December 18, 2015

A e dinit se larja menjehere e dhembeve pas çdo vakti mund t’i demtoje ata!

Klinika Dentare Lako ju rekomandon! A e dinit se larja menjehere e dhembeve pas çdo vakti mund t’i demtoje ata. Sipas nje studimi te kryer ne […]