3 Tetor, 2013

Dita Botërore e Buzëqeshjes

Sot keni edhe nje motiv më shumë për t’i buzëqeshur ditës dhe të dashurëve tuaj. Sot është Dita Botërore e Buzëqeshjes! Happy World Smile Day!
16 Janar, 2015

Sa kujdes tregojne shqiptaret mbi shendetin oral

60 përqind e shqiptarëve i kanë dhëmbët aq të prishur sa është e pamundur t’i ndreqin më. Sipas një studimi të bërë mbi shëndetin oral në […]
17 Dhjetor, 2015

Klinika Dentare Lako ju uron Gëzuar Festat!

24 Prill, 2016

Smile & Take a Selfie – Fito një pakete të plotë për bukurinë e dhëmbëve tuaj!

Klinika Dentare Lako organizon konkursin e fotografisë “Smile & Take a Selfie”. Nëse jeni të apasionuar pas fotografive selfie dhe nuk lini rast pa shfrytëzuar për […]