Rreth Nesh

Klinika Dentare Lako

Klinika Dentare Lako është themeluar në vitin 2002 me iniciativën e Dr. Enkelejd Lako.

E liçensuar nga Ministria e Shëndetsisë konform rregullores për shëndetin oral, Klinika Dentare Lako operon prej 18 vjetësh në Tiranë me një staf të kualifikuar mjekësh shqiptar dhe suportin e mjekëve italian, me shërbimet më të mira dentare në Shqipëri.

Mirësevini në klinikën tonë


Ne ofrojmë zgjidhjen më të mirë për nevojat tuaja

Dëshirojmë t'ju ofrojmë më të mirën, duke anlizuar me kujdes kërkesat tuaja me shërbimet më cilësore...

Njihu me shërbimet

Stafi ynë i mjekëve

dr. Enkelejd Lako

Mjek Stomatolog


dr. Marjolda Lako

Mjeke Stomatologe