Shërbimet

Paradontologji

.

Paradontologjia merret me parandalimin dhe trajtimin e sëmundjes periodontale që dëmton indet mbështetëse të dhëmbit (rrënjën, lidhjen periodontale midis kockës dhe dhëmbit, kockave, gengivave) duke çuar në rastet më të avancuara deri në humbjen e dhëmbit

Sëmundja periodontale fillon me një inflamacion të mishrat (gingiviti), e cila në qoftë se nuk parandalohet, shkakton ndarjen e gengivave nga dhëmbët dhe humbjen e kockës së lidhur me rrënjën e dhëmbit (periodontitis ose sëmundja periodontale). Pra dhëmbët, edhe pse të shëndetshëm, kanë tendencë të bien plotësisht.

 • Simptomat fillestare të sëmundjes periodontale.
 • Shkaqet e sëmundjes periodontale.
 • Mjekimi i sëmundjes periodontale.
Lexo më shumë

Estetikë Dentare

.

Në klinikën tonë i japim rëndësi jo vetëm shëndetit të dhëmbëve por edhe bukurisë së tyre. Prandaj ofrojmë disa shërbime pjesë e estetikës dentare

 • Faseta Veeners.
 • Invisalign.
 • Faseta Veeners.
 • Zbardhim i dhëmbeve.
Lexo më shumë

Implantologji

In hendrerit nulla quam nunc accumsan congue

Integer ultrices posuere cubilia Curae, Nulla ipsum dolor lacus, suscipit adipiscing. Cum sociis natoque penatibus et ultrices volutpat. Nullam wisi ultricies a, gravida vitae, dapibus risus ante sodales lectus blandit eu, tempor diam pede cursus vitae, ultricies eu, faucibus quis, porttitor eros cursus lectus, pellentesque eget, bibendum a, gravida ullamcorper quam. Nullam viverra consectetuer.

 • Nulla imperdiet sit amet magna.
 • Maecenas malesuada elit lectus felis, males.
 • Quisque cursus et, porttitor risus.
 • Read more

Protetikë Fikse dhe e Lëvizshme

Protezat dentare kanë si qëllim rehabilitimin e funksionit oral tek pacientët që kanë mungesa dhëmbësh, të pjesëshme apo totale, nëpërmjet zëvendësimit të dhëmbëve natyral me element dentar artificial.

 • Proteza fikse.
 • Proteza të lëvizshme.
 • Proteza të kombinuara.
 • Proteza fikse mbi implante.
Lexo më shumë