Punët tona

October 20, 2015

Para dhe Pas – Një nga punët tona

December 18, 2015

Zevendesim i nje ure porcelani te siperme

Zevendesim I nje ure porcelani te siperme me dy korona E-max dhe dy veeners. Estetike gingivash dhe zevendesim te ures se poshtme me ure zirkoni dhe […]
December 18, 2015

Zevendesim I nje ure porcelani me ure zirkoni

Zevendesim I nje ure porcelani me ure zirkoni pas nje trajtimi estetik me lazer te gingivave
December 18, 2015

Veeners te 4 frontaleve dhe estetike me lazer te gingivave