Keshilla

18 Tetor, 2013

Mësoni më shumë rreth ushqimeve të dobishme për shëndetin oral

18 Dhjetor, 2013

Klinika Lako ju rekomandon përdorimin e furçës interdentale.

Rekomandojme tek pacientet me ura porcelani dhe kellef perdorimin e furçes interdentale e cila ndihmon ne mirembajtjen e higjenes se gojes. Keto furça mund te gjenden […]
11 Janar, 2014

Pesë këshilla për një gojë të freskët

Era e keqe e gojës jo vetëm që mund t’ju pengojë juve, por edhe të tjerët rreth jush. Megjithatë me disa veprime të vogla, ju mund […]
17 Dhjetor, 2015

10 Rregulla për një higjene të mirë orale

Pergatiti: Dr.Enkelejd Lako   Furcezo dhembet per te pakten dy minuta pas cdo vakti. Kjo eshte koha minimale e nevojshme per te eleminuar teresisht pllaken bakteriale […]