Dr. Enkelejd Lako

Dr. Enkelejd Lako është themelues i Klinikës Dentare Lako. Ka përfunduar studimet për stomatologji në Fakultetin e Mjekësisë për stomatologji në Universitetin e Tiranës për të vazhduar me disa specializime jashtë vendit. Me nje eksperience 15 vjeçare si Mjek Stomatolog, ai sot është një sipërmarrës i suksesshëm i klinikës që vet ka themeluar dhe ku operon prej 12 vjetësh.

Curriculum Vitae

Arsimi

31/07/2001 - Diplomuar pranë Fakuletetit të Mjekësisë, Dega Stomatologji, Universteti i Tiranes, Titulli i dhene nga Komisioni Shtetëror: Mjek Stomatolog.

2001-2002 - Mjek pranë Klinikës Dentare SAFIR, Tiranë

Shkurt 2007 - Dhjetor 2007, konsulent dentare prane Medik Line Stewart, Tirane

2006-2009, Pedagog i lendes: ”ANESTEZI KIRURGJIKALE“,pranë Universitetit Privat :”Eralba”.

Prill 2003- ne vazhdim , Mjek Stomatolog KLINIKA DENTARE LAKO, Tirane

Trainime, Konferenca

“Conservative Dentistry”, inside and out, Dr. Fabio Fowler, Tirane, 28-29 Qershor 2007

“Produktet Inovative te Micro-Mega”, nga Caroline Dort, Sales Manager per Evropen. 13 Shtator 2007.

Tetor 2007, Trajnuar ne Gjermani,Biberach, për produktet High Tech ne fushën e Dentistrisë, Kavo HealOzone,DIAGNOdent pen,KEY Lazer

“Endodontia Moderne”, nga Prof.Dr Renato Leonardi dhe Dr,Fabio Fowler,Tirane, 12-13 Maj 2008 ,

10-11 Korrik 2009, “Teknikat e reja të perpunimit te kanalit”, nga Prof.Dr Rapfael Devillard , Tirane-

“ Anatomic Endodontic Technology” , Sistemi AET per perpunimin e kanalit. Referues nga Ultradent, Dr Fabio Fowàler. Fakulteti i Stomatologjise, Prishtine,Kosove. Tetor 2009

“New technologies and dental products”, organizuar nga Ultradent. Keln, Gjermani, Shtator 2009

“Teeth Whitening Procedures” ,Procedurat e reja të zbardhimit, organizuar nga Ultradent, Barcelone, Spanje Maj 2010

Qeshor 2010, trajnuar për përdorimin e Lazerit ne Dentistry. Rimodelimi estetik I gingivave,mjekimi I mishrave të dhëmbëve, zbardhja e dhëmbeve,dhe shumë përdorime të tjera.

“Advanced Aesthetic Dentistry” , Dentistria Estetike, nga Prof.Dr. Francesco Mangani , Tiranë, Korrik 2011

“Atashmente per proteza tradicionale dhe implante” organizuar nga Rein83, Tirane, Maj 2013

Pjesmarres ne te tjera evente dhe konferenca te organizuara nga Shoqata e Stomatologeve ne Shqiperi

­­