Dr. Marjolda Lako

Dr. Marjolda Lako prej 10 vitesh operon në Klinikën Dentare Lako. Ka përfunduar studimet për stomatologji në Fakultetin e Mjekësisë për stomatologji në Universitetin e Tiranës. E specializuar në Universitetin e Napolit, “Federico II”, me Master në Ortodonci dhe me një eksperiencë disa vjeçare në disa klinika ka ushtruar edhe profesionin e pedagoges. E njohur për karakterin e saj të qetë sot ajo është Mjekja Stomatologe më e dashur për fëmijët.

Curriculum Vitae

Arsimi

2013-2014 - Universita degli Studi di Napoli, “Federico II”, Scuola di Medicina e Chirurgia, Master në Ortodonci

2000-2005 - Fakuleteti i Mjekësis, Dega Stomatologji, Universteti i Tiranes, Titulli i dhene nga Komisioni Shtetëror: Mjeke Stomatologe.

1996-2000, Shkollën e Mesme të Përgjthshme, Zylyftar Veleshnja, Skrapar

Trainime, Konferenca

“Advanced Aesthetic Dentistry” , Dentistria Estetike, nga Prof.Dr. Francesco Mangani , Tiranë, Korrik 2011

“Teeth Whitening Procedures” ,Procedurat e reja të zbardhimit, organizuar nga Ultradent, Barcelone, Spanje Maj 2010

Metodat Bashkekohore te trajtimit endodontik ne femijë,Shoqata Pedodonti –Profilaksi, Tirane,2010

“New technologies and dental products”, organizuar nga Ultradent. Keln, Gjermani, Shtator 2009

Teknikat e reja te perpunimit te kanalit, nga Prof.Dr Rapfael Devillard , Tirane, 10-11 Korrik 2009

Endodontia Moderne, nga Prof.Dr Renato Leonardi dhe Dr,Fabio Fowler,Tirane, 12-13 Maj 2008

Produktet Inovative te Micro-Mega, nga Caroline Dort, Sales Manager per Evropen. 13 Shtator 2007

Conservative Dentistry, inside and out, Dr. Fabio Fowler, Tirane, 28-29 Qershor 2007

Pjesmarrese ne te tjera evente dhe konferenca te organizuara nga Shoqata e Stomatologeve ne Shqiperi

Eksperience pune

Prill 2007 në vazhdim , Mjeke Stomatologe prane Klinikes LAKO Dental, Tirane

Janar 2012 - Shkurt 2013, Konsulente dentare prane Medik Line Stewart, Tirane

Korrik 2006 - Mars 2007, Mjeke Stomatologe prane BLU Medical Centre, Tirane

­­