Keshilla

Klinika Dentare Lako ju rekomandon!
A e dinit se larja menjehere e dhembeve pas çdo vakti mund t’i demtoje ata. Sipas nje studimi te kryer ne Amerike nga Academy of General Dentistry perdorimi i furçes dhe pastes se dhembeve direkt pas ngrenies lehteson veprimin e acideve korrozive duke demtuar smaltin dhe nivelin e meposhtem te quajtur “dentina”.

Prandaj keshillohet qe per te mbrojtur siperfaqen dentale duhet te kalojne te pakten 30 min nga ngrenia e ushqimit per te vene ne pune furçen e dhembeve.

December 18, 2015

A e dinit se larja menjehere e dhembeve pas çdo vakti mund t’i demtoje ata!

Klinika Dentare Lako ju rekomandon! A e dinit se larja menjehere e dhembeve pas çdo vakti mund t’i demtoje ata. Sipas nje studimi te kryer ne […]
December 18, 2015

Perse duhet te perdorim fillin interdental

Përse perdorimi i fillin interdental është thelbësor për higjienën orale në shtëpi? Filli interdental, furça dhe pasta e dhëmbëve janë armët e thjeshta por efektive që secili […]
December 17, 2015

10 Rregulla për një higjene të mirë orale

Pergatiti: Dr.Enkelejd Lako   Furcezo dhembet per te pakten dy minuta pas cdo vakti. Kjo eshte koha minimale e nevojshme per te eleminuar teresisht pllaken bakteriale […]
January 11, 2014

Pesë këshilla për një gojë të freskët

Era e keqe e gojës jo vetëm që mund t’ju pengojë juve, por edhe të tjerët rreth jush. Megjithatë me disa veprime të vogla, ju mund […]