Mirë se vini në klinikën tonë

Klinika Dentare Lako me nje staf te kualifikuar mjekesh shqiptar dhe suportin e mjekeve italianprej 13 vitesh ofron sherbimet me te mira dentare ne Shqiperi .

Orari i Hapjes

Oraret ne te cilat mund te na gjeni ne klinike.

  • 930 - 1900
  • 930 - 1400

Mënyrat e kontaktit

Lehtësira që do të gjeni ne klinikën tonë

Ne ofrojmë më të mirën për pacientët tanë

Dëshironi të bëni një vizitë në klinikën tonë? Lini një konsult falas!

dr. Enkelejd Lako

Mjek Stomatolog


Dr. Enkelejd Lako është themelues i Klinikës Dentare Lako.

dr. Marjolda Lako

Mjeke Stomatologe


Dr. Marjolda Lako prej 10 vitesh operon në Klinikën Dentare Lako.