Konkurs

24 Prill, 2016

Smile & Take a Selfie – Fito një pakete të plotë për bukurinë e dhëmbëve tuaj!

Klinika Dentare Lako organizon konkursin e fotografisë “Smile & Take a Selfie”. Nëse jeni të apasionuar pas fotografive selfie dhe nuk lini rast pa shfrytëzuar për […]
5 Qershor, 2016

Fituesit e konkursit “Smile & Take a Selfie”

Klinika Dentare Lako për herë të parë organizoi konkursin e fotografisë “Smile & Take a Selfie”. Përgjatë muajit maj të apasionuar pas fotografive selfie u bënë pjesë e […]