Klinika Lako ju rekomandon përdorimin e furçës interdentale.

Mësoni më shumë rreth ushqimeve të dobishme për shëndetin oral
October 18, 2013
Pesë këshilla për një gojë të freskët
January 11, 2014

Klinika Lako ju rekomandon përdorimin e furçës interdentale.

Rekomandojme tek pacientet me ura porcelani dhe kellef perdorimin e furçes interdentale e cila ndihmon ne mirembajtjen e higjenes se gojes.

Keto furça mund te gjenden lehtesisht ne te gjitha farmacite si edhe ne supermarketet me te mira.