admin

December 18, 2013

Klinika Lako ju rekomandon përdorimin e furçës interdentale.

Rekomandojme tek pacientet me ura porcelani dhe kellef perdorimin e furçes interdentale e cila ndihmon ne mirembajtjen e higjenes se gojes. Keto furça mund te gjenden […]
October 18, 2013

Mësoni më shumë rreth ushqimeve të dobishme për shëndetin oral

October 3, 2013

Dita Botërore e Buzëqeshjes

Sot keni edhe nje motiv më shumë për t’i buzëqeshur ditës dhe të dashurëve tuaj. Sot është Dita Botërore e Buzëqeshjes! Happy World Smile Day!