admin

December 18, 2015

Perse duhet te perdorim fillin interdental

Përse perdorimi i fillin interdental është thelbësor për higjienën orale në shtëpi? Filli interdental, furça dhe pasta e dhëmbëve janë armët e thjeshta por efektive që secili […]
December 17, 2015

10 Rregulla për një higjene të mirë orale

Pergatiti: Dr.Enkelejd Lako   Furcezo dhembet per te pakten dy minuta pas cdo vakti. Kjo eshte koha minimale e nevojshme per te eleminuar teresisht pllaken bakteriale […]
December 17, 2015

Klinika Dentare Lako ju uron Gëzuar Festat!

October 20, 2015

Para dhe Pas – Një nga punët tona