A e dinit se larja menjehere e dhembeve pas çdo vakti mund t’i demtoje ata!

Perse duhet te perdorim fillin interdental
18 Dhjetor, 2015
Zevendesim i nje ure porcelani te siperme
18 Dhjetor, 2015

A e dinit se larja menjehere e dhembeve pas çdo vakti mund t’i demtoje ata!

Klinika Dentare Lako ju rekomandon!
A e dinit se larja menjehere e dhembeve pas çdo vakti mund t’i demtoje ata. Sipas nje studimi te kryer ne Amerike nga Academy of General Dentistry perdorimi i furçes dhe pastes se dhembeve direkt pas ngrenies lehteson veprimin e acideve korrozive duke demtuar smaltin dhe nivelin e meposhtem te quajtur “dentina”.

Prandaj keshillohet qe per te mbrojtur siperfaqen dentale duhet te kalojne te pakten 30 min nga ngrenia e ushqimit per te vene ne pune furçen e dhembeve.