June 5, 2016

Fituesit e konkursit “Smile & Take a Selfie”

Klinika Dentare Lako për herë të parë organizoi konkursin e fotografisë “Smile & Take a Selfie”. Përgjatë muajit maj të apasionuar pas fotografive selfie u bënë pjesë e […]
August 27, 2016

Klinika Dentare Lako e çertikuar për të përdorur sistemin e drejtimit të dhëmbëve me drejtuesit transparent

Klinika Dentare Lako e çertikuar për të përdorur sistemin e drejtimit të dhëmbëve me drejtuesit transparent. Të parët dhe të vetmit të certifikuar në Shqipëri nga […]