Zevendesim i nje ure porcelani te siperme

A e dinit se larja menjehere e dhembeve pas çdo vakti mund t’i demtoje ata!
December 18, 2015
Zevendesim I nje ure porcelani me ure zirkoni
December 18, 2015

Zevendesim i nje ure porcelani te siperme

Zevendesim I nje ure porcelani te siperme me dy korona E-max dhe dy veeners. Estetike gingivash dhe zevendesim te ures se poshtme me ure zirkoni dhe nje zbardhim te dhembeve