Veeners te 4 frontaleve dhe estetike me lazer te gingivave

Zevendesim I nje ure porcelani me ure zirkoni
December 18, 2015
Dy korona E Max dhe dy faseta kompozite
January 18, 2016

Veeners te 4 frontaleve dhe estetike me lazer te gingivave